Почитат паметта на бойци от авиобаза Крумово, загинали при потушаване на пожар

08:19, 24 юли 15 25 333 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Днес се навършват 12 години от инцидента с вертолет Ми-17 от състава на 24-а авиобаза в Крумово, при който в изпълнение на служебния си дълг - гасене на горски пожар в местността Бeтоловото край Разлог, загинаха военните пилоти полк. Милко Пейковски, майор Николай Радулов, бордният техник мл. лейт. Бойко Панайотов и Кирил Чамишки - началник на сектор "Държавен противопожарен контрол" към РДВР в Благоевград.

Паметта им ще бъде почетена с воински ритуал от 12 часа в местността Бетоловото, съобщиха от авиобазата в Крумово. Ще бъде отслужена панихида, след което ще бъдат положени венци на паметника на загиналите.

На панихидата и ритуала за отдаване почит на загиналите по традиция присъстват техни близки, личeн състав от 24-а авиобаза, представители на командването на ВВС, ГД "Пожарна безопасност и защита на населението", Областната дирекция на МВР, Регионалната дирекция "Пожарна безопасност и защита на населението", ТП "Държавно горско стопанство Разлог", както и представители на местната власт и институции.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама