Почитат паметта на загиналите при гасенето на пожар в Бетоловото

09:05, 24 юли 15 25 342 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Паметта на загиналите след инцидент с вертолет Ми-17 служители на авиобаза "Крумово" в местността Бетоловото край Разлог ще бъде почетена днес в 12 часа. Трагедията се разигра на този ден преди 12 години.

В битка с горски пожар загинаха военните пилоти полк. Милко Пейковски, майор Николай Радулов, бордният техник мл. лейт. Бойко Панайотов и Кирил Чамишки - началник на сектор "Държавен противопожарен контрол" към РДВР в Благоевград.

Отбелязването на 12-ата годишнина от героичния им подвиг ще започне с воински ритуал. След това ще бъде отслужена панихида и ще бъдат поставени венци и цветя на паметника на загиналите.

На мероприятието ще присъстват представители на 24-и състав на авиобаза "Крумово", близки на починалите, представители на Военновъздушните сили, представители на Областната дирекция на полицията в Благоевград, служители на Областната пожарна служба и представители на Районна служба "Пожарна" - Разлог. Ще има и представители на местната власт, на Горско стопанство - Разлог и местните институции.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама