Онлайн приемни готви кандидат-кмет на пловдивския район "Западен"

09:53, 24 юли 15 / Политика 25 367 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Да поддържа постоянна онлайн приемна и в рамките на час всеки ден да е на разположение на гражданите, обещава кандидатът на БСП за кмет на пловдивския район "Западен" Милена Колева.

Жалби, сигнали, критики, предложения за решения ще бъдат незабавно разглеждани и, заяви IT специалистката на среща с хората от района. За тези, които не ползват интернет, тя ще отделя всеки ден време за посещение на квартали и микрорайони. Колева предвижда още и безплатни консултации с юристи и лекари за социалноуязвимите групи.

Децата, спортът, културно-историческото и природно наследство, инфраструктурата са приоритетите в управленската програма на Милена Колева. Реализацията им е подробно развита с конкретните мерки, подчинени на понятието "демография", изтъкна 30-годишната майка на едногодишно момченце пред жители на квартала около Гарнизонна фурна. Тя разговаря с тях, за да чуе проблемите и препоръките им преди старта на кампанията.

"Целта на тези срещи е гражданите да участват активно в разработването на пълната пътна карта за управление на района. Документът ще стане план за работа, който включва всеки микрорайон, квартал, блок и вход в нашия район", увери присъстващите социалистката. Хората от своя страна изредиха проблемите в своя квартал - лошо състояние на парка и градинките, липса на осветление, изпочупени пейки, мръсотия по детските площадки, амортизирани и опасни за малчуганите съоръжения в тях.

По статистически данни "Западен" е с най-застаряващо население в Града под тепетата. Затова Колева е амбицирана да върне младостта на района и да го направи предпочитано място за живеене, за отглеждане на деца, за отдих и спорт. Тя има ясно виждане как училищата и детските градини да станат зони за сигурност и територия за обучение и възпитание на подрастващите. В раздела за благоустройство и инфраструктура е заложила проектите за зона "Смирненски 3", нови паркоместа и вътрешноквартали улици без дупки.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама