Директорът на ОДМВР – В. Търново инспектира работата на полицейския участък в с. Балван

13:30, 24 юли 15 25 275 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Директорът на ОД на МВР във Велико Търново старши комисар Димитър Машов посети полицейския участък в село Балван, Кризисния център и се срещна с кметовете и кметските наместници от населените места, които се обслужват от полицейския участък в Балван, съобщиха от пресцентъра на ОД на МВР.

Идеята за срещата е на ръководството на ОДМВР – В. Търново и се осъществи благодарение на Благовеста Факирова, председател на Дарителско сдружение „Св. Иван Рилски” – с. Балван.

Пред присъстващите кметове и кметски наместници от селата Балван, Ново село, Шемшево, Момин сбор, Ветринци, Леденик, Буковец, Емен и Пушево ст. комисар Машов обясни, че е предприел тази среща, защото желанието му е лично да чуе от кметовете какви са проблемите в съответните населени места, за да може да се вземат бързи и адекватни мерки за разрешаването им, както и да провери как работят служителите му по места.

Той остана изключително доволен от добрата оценка и похвалните слова, които изказаха кметовете по адрес на тримата полицейски служители, обслужващи участъка в с. Балван.

След работната среща проведена между ръководството на ОДМВР – В. Търново и кметовете и кметските наместници служителите от полицейския участък в с. Балван проведоха беседа с деца от кризисния център за сигурността на малчуганите през ваканцията.

По време на беседата бяха засегнати теми за безопасността на движение, безопасните места за игра и каране на велосипед, вредата от употребата на наркотични вещества и др.

Подобни срещи ще бъдат организирани и в другите полицейски участъци, намиращи се на територията на област В. Търново.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама