Красен Кралев паркира на инвалидно място, извини се

14:18, 24 юли 15 25 403 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Министърът на младежта и спорта Красен Кралев си позволи да паркира на инвалидно място пред Летище „София“. Това се вижда на снимка на Фейсбук страницата „Заедно срещу крайното наглите шофьори“. Той е заснет в момента, в който е тръгнал да се качва в автомобила си, който е паркиран на местата предназначени за хора в неравностойно положение.

„Някой от вас да знае министър Красен Кралев да е инвалид? Защото ние нямаме такава информация. Жалко че снимащия не е имал стикери, за да го подсети. Примерът, който дава е недопустим за поста, на който е назначен и за който му плащаме заплата. След като толкова бърза и няма възможност да спре нормално в паркинга, да бъде така добър да спира на дипломатическите места, защо винаги трябва да го отнасят хората с увреждания?“ пишат администраторите на страницата за нагли шофьори.

След публикуването на снимката, последва и светкавична реакция на Кралев.

„По повод на снимката, на която се вижда, че се качвам в служебния си автомобил, спрял на летище "София", на място, предназначено за инвалиди - съжалявам за тази ситуация и гарантирам, че няма да допусна това да се случи отново. Още тогава направих сериозна забележка на шофьора, служител на НСО, който макар и само за престой от 10 секунди, е нарушил правилата и това е факт. Още веднъж, съжалявам за случилото се“, написа той под публикацията.

Той беше поощрен от администраторите на страницата, които отвърнаха, че това е достоен отговор.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама