Влакът Robbie Williams EnterTRAIN ще спре и в Казанлък

16:55, 24 юли 15 / Култура 25 398 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Специалният музикален влак, който подготвят „БДЖ – Пътнически превози“ и организаторите на тазгодишния SPIRIT of Burgas, ще спре и в Казанлък. Влакът е наречен така по заглавието на един от хитовете на Роби Let Me Entertain You. Пътниците с билет за фестивала могат да ползват 20% намаление от цената на билета. 

Влакът ще се движи в посока София-Бургас и обратно до седмица преди и по време на фестивала - в първия ден на фестивала (7-и август) и в деня след неговото провеждане (9-и август).

Той ще разполага с бар, вагон с озвучителна система и диджей, които ще направят пътя до SPIRIT of Burgas повече от забавен и приятен.

На 07.08.2015 г. влакът ще тръгне от Централна гара София в 07.45 часа. Очаква се в 11.18 влакът да бъде на казанлъшката гара, от където ще пътува за следващата спирка Сливен. В Бургас композицията ще пристигне малко преди 15.00 часа. На 09.08.2015 г. влакът ще потегли от гара Бургас в 13.45 часа, а в Казанлък ще пристигне в 17.37 часа.

Предварителната продажба на двупосочни билети за пътуване с Robbie Williams EnterTRAIN по маршрута София – Бургас – София вече стартира. Цената е като за билет втора класа за бърз влак.

Цената на двупосочния билет Казанлък – Бургас е 20.50 лева и 1 лев за запазено място, ученици и студенти плащат по 11,40 лева + 1 лев запазено място.

Подробна информация за закупуването на билети за пътуване с Robbie Williams EnterTRAIN може да бъде получена от служителите на билетните каси в железопътните гари и бюра в страната.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама