Футболният Спартак (Плевен) иска офис от Общината

17:05, 24 юли 15 / Спорт 25 353 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Да бъде отдаден под наем офис на Общински футболен клуб Спартак (Плевен) е едно от предложенията, които предстои да дебатират на сесията на 30 юли, четвъртък, съветниците. В администрацията на Общината е постъпило предложение от председателя на УС на клуба, Евгени Генов, в което се посочва, че след успешното си представяне във футболното първенство през сезон 2014/2015 г. плевенчани се състезават в „Б“ ПФГ.

Сред изискванията на Българския футболен съюз за участие на отбора в професионалната футболна група са определени редица изисквания, сред които налична материална база за провеждане на спортни състезания и водене и съхраняване на досиета и счетоводна отчетност.

За осъществяване на тази дейност е нужно да бъде осигурено самостоятелно помещение, което да се ползва от счетоводител на отбора и да бъде създадена картотека на футболистите, теньорите и административния персонал, посочва Евгени Генов. Помещението ще се ползва за заседания на УС на клуба, както и от координаторите за връзки с феновете и привържениците на отбора.

Исканото помещение е офис в сградата на Областна администрация. Всички разходи по поддръжката му ще са изцяло за сметка на футболния клуб.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама