Служителката на късметлийския тотопункт: Имах предчувствие, че джакпотът ще е тук (аудио и снимки)

19:34, 24 юли 15 25 352 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
"Имах предчувствие, че джакпотът ще е тук - в този пункт. Просто ми се преобърна нещо в стомаха и си казах, че сигурно при мен ще бъде печалбата". Това каза пред Topnovini.bg служителката в тотопункт "Дойран" в Благоевград, в който е пуснат фиша, спечелил джакпота от над 7 милиона Марийка Илкова.

Тя допълни, че фишът е бил обикновен - на цена 3,40 лева. Илкова сподели още, че след като размерът на джакпота се повишил броят на хората, решили да изпробват късмета си се е увеличил двойно.

"Откакто аз съм в пункта е имало 3-4 петички, не толкова големи, от тото джокери. Едната беше 2 600 лева, другата 1 800 лева, едната петица беше 800 лева, другата не си спомням. Имаше и една от 7 000 лева от 5/35 беше тя", обясни пред нашата медия Илкова.

Тя сподели, че е левичарка и с лявата ръка  и е дала печелившия билет. Твърди, че най-големият късмет е, че е жива и здрава след няколко тежки операции. Не може да се сети кой е късметлията, тъй като през последните дни през нейния пункт са минали стотици. Има и десетки редовни клиенти. Всички посреща с усмивка, а днес и с добрата новина, че пунктът е донесъл късмет на последния голям печеливш от игрите на Спортния тотализатор.

Той трябва да потърси печалбата си в рамките на 45 дни.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама