Хвърлиха подкуп на шефа на КЗП в Бургас, той извика полиция

19:35, 24 юли 15 25 377 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Подкуп е бил предложен на шефа на Комисията за защита на потребителите в Бургас Николай Стойков, съобщиха от пресцентъра на КЗП за Topnovini.bg. Това се е случило днес следобед в кабинета на директора.

Непозната жена е влязла в офиса на Стойков и е поискала информация как да преведе според законовите изисквания заведение на южния плаж в Китен, което според думите й се водило на нейната майка. Поводът бил, че при започналите проверки от инспекторите на КЗП по Черноморието въпросното заведение се оказало без категоризация. В момента се изготвят актовете за откритите нередности при проверките. За случай като този глобата е от 1000 до 10 000 лв.

След като на жената било обяснено подробно какво да направи, тя си тръгнала. Малко след това обаче нахлула отново в офиса, хвърлила кутия от цигари на бюрото на Стойков и без да промълви и дума, бързо си заминала.

Оказало се, че кутията е пълна с пари. Николай Стойков веднага информирал полицията за случилото се. След като органите на реда дошли, те преброили сумата от общо 500 лв., съставена от банкноти по 20 лева.

По случая се води следствие.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама