Фотоизложбата "Лицето на труда" гостува във В. Търново

09:09, 26 юли 15 25 364 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Пътуващата фотоизложба „Лицето на труда” ще гостува на Велико Търново на 26-ти юли 2015 г., съобщава организаторите - КНСБ.  Жителите и гостите на града могат да се насладят на творбите на младите фотографи от 11 ч. до 18 ч. в парк "Марно поле" на Велико Търново. 

В изложбата са включени първите най-високо оценени 30 снимки от конкурса, организиран от КНСБ и СНЦ „Младежки форум 21 век” по повод 1 май – Международен ден на труда и на международната работническа солидарност, който е и официален празник на КНСБ.

Авторите на фотографиите в изложбата са на възраст между 16 и 35 години от различни краища на България. Фотоизложбата представя фотоесето „Кой прави живота ни сладък?” на първенеца от конкурса Гергана Курукювлиева, снимката „Спасител от ПСС към БЧК по време на тренировка” на Минко Чернев, който спечели второ място, както и снимката „Занаят” на спечелилата трето място Карина Вутова.

Снимките и имената на победителите могат да бъдат намерени на интернет страницата на КНСБ (www.knsb-bg.org -> КНСБ и приятели -> Младежки форум 21 век) и във Фейсбук страниците на КНСБ, „Младежки форум 21 век” и на конкурса – Фотоконкурс „Лицето на труда”. 

Изложбата е осъществена с финансовата подкрепа на Европейския съюз и е част от дейностите по проект „Мултиплициране на достоен труд – достоен живот". 

По време на изложбата ще се проведе и информационна кампания на "Младежки форум 21 век" и КНСБ за запознаване на младите хора с техните трудови, социални и синдикални права, както и с Националната кампания "Моето първо работно място".

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама