Местен хлебозавод ще раздава безплатен хляб на бедни в продължение на 2 седмици

11:19, 26 юли 15 25 620 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
В продължение на две седмици местен хлебозавод във Велико Търново ще предоставя безплатен хляб за всеки, който се смята за „нуждаещ се”, съобщават от фирмата. Инициативата е част от финализирането на проект по програма, финансирана от Европейския съюз.

Ръководството на предприятието обаче си поставя за цел да подпомогне достигането на европейски пари и до най-обикновените хора и особено до хората в нужда.

В тази връзка фирмата стартира кампания „Безплатен хляб за хората в нужда”. «Разбира се пари няма да се раздават, но както е видно и от мотото на инициативата на местния производител, всеки, който прецени, че има нужда от  социална подкрепа ще може да получи безплатен хляб.

Ще дадем безплатен хляб на всеки, които поиска. Вярваме, че няма да има злоупотреби и ще достигнем наистина до хората в нужда” споделиха от ръководството на предприятието. Инициативата в подкрепа на хората в нужда стартира от днес и ще продължи две седмици.

За нуждите на реализирането й фирмата ще сформира мобилен екип, който ще има задачата да обиколи кварталите на Велико Търново и голяма част от населените места в Общината. За да се възползват максимален брой хора от социалната придобивка, от предприятието са изготвили  график с местата и часовете в които нуждаещите се ще могат да получат своя безплатен хляб.

От ръководството на фирмата молят, инициативата им в никакъв случай да не се приема като реклама, защото тяхната цел е чисто социална и призовават всеки, който има възможност да направи нещо за хората в нужда, защото бедността в страната ни расте и всяка помощ дава глътка  спокойствие на хората.

Акцията ще започне от великотърновския квартал "Чолаковци", следват село Шемшево и град Дебелец. Ще се обхаванат почти всички населени места в общината.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама