Неделчо Матушев: Маркиньос и Бергонси не са готови за цял мач

12:06, 26 юли 15 / Спорт 25 525 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
На този етап новите попълнения Маркиньос и Бергонси не са готови да започнат и да изиграят цял мач. Това съобщи на пресконференция днес старши треньорът на "Пирин" (Благоевград) Неделчо Матушев.

Той допълни, че те са изостанали физически, а екипът на отбора се старае всеки ден да подобрява и с времето да помагат. Извън игра остава Димитър Благов, който е със стара травма.

"Ще бъдем търпеливи към него и няма да бързаме", обясни Матушев.

Той е категоричен, че тимът ще направи всичко възможно да победи. Според него, "орлетата" имат всички шансове да победят "Славия". Селекционерът обясни, че процесът на привличане на нови футболисти е отворен, но ако се привлече нов играч, то той ще е класен и да даде облик на клуба.

"Много ще се радвам, ако той излиза от школата на "Пирин". Изключително важно е играчите да милеят за отбора", коментира треньорът на благоевградския тим.

Той пожела успех на треньора на Националния отбор и играчите успех в квалификациите за Световното първенство. Матушев изрази надежда, че ако момчетата му работят добре и покажат професионализъм, някои от тях ще бъдат поканени в националния ни тим. Двубоят между "Пирин" и "Славия" започва утре в 21 часа на стадион "Христо Ботев". Цената на билетите остава непроменена - 5 лева.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама