Представиха кандидатите на ГЕРБ за кметове на общините в Шуменско

13:43, 26 юли 15 / Политика 25 389 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Кандидатите на ГЕРБ за кметове на общини в област Шумен представи днес зам.-председателят на политическата сила Цветан Цветанов.

В борбата за кметското място в старопрестолен Велики Преслав от ГЕРБ издигат кандидатурата на Анелия Асенова.

На местните избори ГЕРБ ще се яви с кандидати във всички северни общини на област Шумен, като Бекир Сабриев е издигнат в община Венец. Юзай Хюсни е номиниран за кмет на Каолиново, Нермин Исмаил е издигната в Хитрино. Кандидатът на ГЕРБ за Никола Козлево е Ешреф Реджеб. Хълми Амза ще се бори за кметския пост във Върбица, а Ивайло Камаджиев е номинацията за кмет на Нови пазар.

За втори кметски мандат от ГЕРБ издигат успешните кметици на Смядово – Иванка Николова и на Каспичан – Милена Недева.

Любомир Христов е изборът на ГЕРБ за кметското място в Шумен. Неговата номинация бе обявена преди време.

“От пет месеца ПП ГЕРБ усилено работи успех за местните избори и днес може да кажем, че сме по-подготвени от 2011 година”, обяви в Шумен Цветан Цветанов и добави, че не делят общините на наши и ваши, малки и големи, а целта е да се работи ефективно в интерес на обществото.

“Хубаво е избирателите да разберат, че трябва да се гласува за реални политики. Партия като ГЕРБ не може да си позволи популизъм. Крайно време е в Шумен да се пресече порочната практика на непрозрачно управление”, заяви още Цветанов.

Справяне с проблема с качеството на питейната вода в Шумен, нова многофункционална спортна зала и превръщането на града в добро място за живеене са само част акцентите, на които от ГЕРБ ще заложат по време на предизборната си кампания. “Предизвикателството е голямо. Аз съм човек на действието”, заяви по време на срещата кандидата за кмет на Шумен Любомир Христов и благодари на зам.-председателя на ГЕРБ Цветан Цветанов за личните му заслуги за откриването на Медицинския колеж в града.

“Ще работим за повече кметове в областните градове, за повече кметове на общини”, каза от своя страна Цветан Цветанов и призова политическите опоненти за лоялна предизборна битка.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама