Дете е тежко ранено при катастрофа на входа на „Меден рудник“ (снимки)

14:25, 26 юли 15 25 489 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Дете е тежко ранено при катастрофа между камион и две леки коли на входа за бургаския комплекс „Меден рудник“, предаде репортер на Topnovini.bg. Сблъсъкът е станал около 12,00 часа в района пред бившия магазин „1000 бани“.

По първоначални данни 40-годишната водачка на лек автомобил "Ситроен" се е движела с несъобразена с пътните условия скорост, като в района на разклона за Горно Езерово изгубила контрол над колата. Возилото навлязло в лентата за насрещно движение и блъскайки се последователно в пътуващите в посока към центъра на Бургас товарен „Мерцедес Спринтер” и л.а. „Мазда”, се преобърнало на пътното платно.

При катастрофата пострадали пътуващият в ситроена 44-годишен съпруг на шофьорката, който с фрактура на три ребра вдясно е настанен за лечение в Първа хирургия на МБАЛ – Бургас, без опасност за живота, както и 2-годишното дете на двамата родители. Момченцето е получило черепно-мозъчна травма, настанено е за лечение в реанимацията на болницата, където лекарите се борят за живота му.

32-годишният шофьор на товарния мерцедес и 53-годишният водач на маздата не са пострадали.

Движението в участъка е затруднено. Задръстването започва малко след детелината за Созопол и продължава до мястото на инцидента. Това изнервя шофьорите, някои от които в стремежа си да минат участъка по-бързо преминават от лента в лента, което създава предпоставки за други произшествия.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама