БСП в Павликени издигна инж. Емануил Манолов за втори кметски мандат

14:36, 26 юли 15 / Политика 25 395 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Оценка „Отличен“ за постигнатото в изминалия мандат постави Общинската конференция на БСП - Павликени на градоначалника инж. Емануил Манолов, съобщиха от централата на червените. Повече от час кметът представя пред делегатите постигнатото през мандата му начело на общината.

На заседанието, социалистите единодушно застанаха зад успешната му кандидатура като кмет на община Павликени и го номинираха за втори мандат. Инж. Манолов инфраструктурни, социални, спортни и културни проекти, които общината е реализирала в изминалите 4 години.

„Постигнатото в Павликени е пред очите Ви на всяка крачка, на всеки метър в града и в населените места. Постигнат беше напредък за благото на всички нас. Днес майките с деца имат нови паркове, учениците имат обновени училища, между селата ни се изграждат нови пътища, нови спортни обекти са на разположение за всеки от нас, грижата за възрастните хора, за самотноживеещите, за инвалидите – е ежедневна.

Обърнахме внимание на всяка прослойка от нашето общество и ще продължим да го правим“, подчерта кметът. Той изброи проекти на стойност 65 млн. лв, които са реализирани през мандата. Сред тях са изграждането на градската пречиствателна станция за отпадни води на Павликени, спортни обекти, четири социални центръра за деца, ремонт на Летния театър в града, рехабилитацията на 32 км общински пътища и десетки други.

Общинската конференция на БСП - Павликени утвърди и номинациите за кметове на населени места и подреждането на листата за общински съветници.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама