Кметски зет e новият български тотомилионер

17:35, 26 юли 15 25 386 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Зетят на кмета на Симитли Апостол Апостолов - Николай Динков е собственик на фиша, спечелил джакпота от над 7 милиона лева в играта 6/49 на тотото. Информацията потвърдиха градоначалникът Апостолов и служителката в късметлийски пункт Марийка Илкова.

"Сутринта около 10 часа дойде един млад мъж с една много модерна кола и ми каза: "Аз съм с шестицата". После каза, че тръгва за София, за да го снимат и обеща следващата седмица да мине през пункта, за да почерпи", обясни пред Topnovini.bg Илкова. Тя не знаеше, че въпросния мъж е зет на симитлийския кмет, но след като чу описанието му потвърди, че става дума за същия човек.

"Познавам всичките си клиенти. Но това момче не го познавам. Явно играеше за първи път тук. Каза ми, че живее нагоре в квартала", сподели усмихнатата касиерка на пункта, който се намира в благоевградския квартал "Освобождение".

Апостол Апостолов пък не си вдигаше телефона почти през целия ден. Когато го вдигна обаче потвърди.

"Да, вярно е", сподели с вълнение той.

Зетят на управника Николай Динков е бизнесмен, а дъщеря му Полина е в майчинство. В момента те са в София в очакване да бъдат обявени официално като тотомилионери по БНТ 1. Тегленето на днешния тираж от тотото започва в 18.30 часа.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама