"Vintage garden party” в центъра на София (снимки)

21:16, 26 юли 15 / Култура 25 1115 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Въпреки рекордните температури днес, десетки столичани и почитатели на винтидж културата се събраха в един от най-красивите столични паркове – лятната градина на "Once Upon A Time ... BIBLIOTEKA".

"Vintage garden party” е едно от най-приятните и положителни летни събития в столицата, организирано от момчетата от „The Smugglers Collective”. Всяко лято и то по няколко пъти, те събират феновете на суинга на едно незабравимо пътуване във времето. Винтидж пикниците съчетават всички елементи на суинг културата – музика, мода и много танци.

„The Smugglers Collective” от години се стремят да популяризират суинга в България, не само с винтидж пикниците. От няколко години те участват в развитието на школи за суинг танци, правят пърформанси и връщат ретро културата у нас.

Ако сте пропуснали днешното градинско парти, не се безпокойте. Съвсем скоро предстои още един ден с ретро дрехи, прически, грим и музика. А сега може да се пренесете няколко десетилетия назад във времето със снимките, които засне репортер на София topnovini.bg.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама