Венци Стефанов: Убеден съм, че "Пирин" ще бъде сериозен фактор в българското първенство

09:15, 28 юли 15 / Спорт 25 408 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
"Аз опредено съм убеден, че "Пирин" ще бъде сериозен фактор в българското първенство". Това заяви президентът на ПФК "Славия" (София) Венцеслав Стефанов след мача с "Пирин" (Благоевград) снощи.

Той сподели, че за него благоевградския тим е люлката на много български футболисти.

"Сега в момента тук не виждам Михтарски, не виждам Иво Тренчев. Единият вкара "Пирин" в "А" група. Пепи Михтарски е легенда. Дали ще е директор, дали ще отваря вратите, дали ще е президент, какъвто ще да е. За мен такива хора трябва да са начело на "Пирин". Не искам да казвам, че тези, които в момента работят, работят слабо", коментира Стефанов.

Президентът на "белите" смята, че Македония е люлката на българския футбол. За пример той посочи Димитър Бербатов, Йордан Мурлев и Христо Христов - Бараката, чиито първи стъпки във футболната кариера започват именно от благоевградския клуб.

Венци Стефанов сподели още, че е доволен от играта на своите момчета. Дузпата, която донесе първия гол на гостите според него е свирена правилно. Той е категоричен, че "Славия" ще влезе в евротурнирите като има боеспособен отбор.  

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама