Георги Самуилов се извини за шумния купон, щял да дари пари на Античния театър

10:10, 28 юли 15 25 445 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
"Извинявам се за причиненото неудобство. Не сме направили нищо нередно." Това заяви бизнесменът Георги Самуилов в "Здравей, България" по Нова тв.

Припомняме, че името на петролния бос, президент на "Инса ойл", нашумя заради организираното от него празненство за рождения му ден на Античния театър в Пловдив, което продължи до ранни зори със силна музика.

Самуилов имал разрешение от Община Пловдив да ползва съоръжението до 3 часа, обясни той в ефир. "Мероприятието започна около 21 часа и завърши около 2.30 часа. Не е било 12 часа да се чуват музики", подчерта бизнесменът.

Както Пловдив Topnovini.bg писа, Самуилов ще бъде глобен за шумния среднощен купон. "При подаването на заявката за използване на Античния театър Самуилов написал, че целта на мероприятието е презентация и честване на юбилей, без обаче да уточнява, че не става дума за юбилей на фирмата му, а за собствения му рожден ден, който също е юбилеен - 50-годишнина", заяви шефката на Общински институт "Старинен Пловдив" Амелия Гешева.

"Предполагам, че съм извършил нарушение. Абсолютно съм сигурен, че съм извършил нарушение с високата музика", каза още Самуилов в "Здравей, България. Той уточни, че ще организира благотворителна изложба и ще дари парите за подпомагане на Античния театър.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама