Стар полицейски чадър покрива "новите" схеми на Златни пясъци

14:25, 28 юли 15 25 458 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Очевидец, запознат със схемата за бизнес с проституция и дрога на Златни пясъци, изпрати свидетелски разказ до сайта АФЕРА за новосформирана престъпна група, над която чадър опъват полицаи от V РУП. Мръсният бизнес в курорта процъфтява и след влизането в ареста на бригадата на Веско Жеков, като само "шефовете" са сменени.

Според  източника на оперативна информация, до ареста на Веско Жеков дилъри и проститутки са се отчитали на ръководената от бившата барета групировка, в която събирач на кинтите е бил дясната му ръка –  Свилен Цонев Електрата. След показния арест се сменят само "шефовете", а престъпната схема с участието на варненски полицаи продължава да функционира и да трупа чиста печалба, като оборотът вече се дели в съотношение 60:40.  Публикуваме някои акценти от свидетелския разказ, чието съдържание не копираме в автентичния му вид поради съображения за сигурност, касаещи източника на информация:

Проститутките са разположени пред хотел „Интернационал“ на Златни пясъци, където обаче са започнали регулярно да се правят полицейски акции.

Тъй като финансовият поток от мръсния бизнес секва,  групировката прехвърля жриците в две знакови за курорта заведения, както и на разклона край един хотел.

Пред дървено барче в комплекса има 4 таксита, които също въртят сводничество и имат момичета, от които правят пачки.

Полицейският чадър на местно ниво отново е опънат , а униформени от V РУП доносничат на новите „шефове”.

От начало схемата е 50/50 , но от 20 юли, понеделник, двама от бизнесмените, собственици на заведения и бивши полицаи, искат от проститутките 60%.

Момичетата няма на кого да се оплачат, защото полицаите пият на аванта по цяла нощ, в компания на наркодилъри, а на метър от тях се проституира в храсталаците. Робините не смеят да гъкнат, защото доносниците под полицейски пагон ще ги изпеят на „шефовете” и ще последва поредният садистичен побой.

Заедно с бизнеса с проституция, под егидата на V РУП на МВР-Варна, върви необезпокоявано и наркоразпространението.

"Къртица" от полицейското поделение изпраща информация по веригата до всички участници в ОПГ-то за предстоящи регулярни акции на МВР.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама