Пак установиха пияни шофьори на пътя

15:04, 28 юли 15 25 439 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Двама водачи, употребили алкохол, са установени от пътни полицаи при ежедневния контрол по безопасност на движението в Сливен. 25-годишен мъж от Сливен с лек автомобил “Алфа Ромео”, след като е изгубил управление над автомобила, при навлизане в кръгово кръстовище от ул.”Сергей Румянцев”, се удря и причинява пътно произшествия с материални щети. Водачът не е пострадал. При проверката за употреба на алкохол той е показал положителна проба от 1,76 промила. Инцидентът е от утрото на 25 юли.  Срещу водача Д.А.(25г.)  е образувано бързо досъдебно производство.

На 28 юли, в 00,50 часа, по бул.”Ст.Караджа” е спрян за проверка товарен автомобил “Мерцедес Спринтер”, управляван от Н.П.(21г.) от град Панагюрище. При проверката за употреба на алкохол е показал положителна проба от 1,68 промила. Срещу него е образувано бързо досъдебно производство.

120 фиша за неправилно паркиране са съставени през изминалата седмица. Служители на сектор “Пътна полиция” работят по 9 сигнала, подадени от граждани. 181 са електронните фишове издадени на водачи, превишили ограничението на скоростта.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама