Лятно кино соаре в София с индийския филм "Кутия за храна"

16:09, 29 юли 15 / Култура 25 849 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Залезе ли лятното слънце всеки град започва да диша по-леко, а жителите му жадуват за нещо различно в свежата вечер – какво по-хубаво от среща с киното в добра компания, със специално селектирано меню и разхладителна напитка?

Вечерта след утрешния горещ ден лятното кино соаре в София е посветено на индийския филм „Кутия за храна“. Този път мястото, където столичани ще станат част от киното под звездите е Grand Café на Гранд Хотел София.

Лятното кино соаре е посветено на мисията да среща публиката с най-стойностните и награждавани български и световни кинотворби. Фестивалният екип продължава инициативата „София Филм Фест“ на път, а лятото е идеалното време за „кино под звездите”.

Много от програмите в градовете на България са организирани с прожекции на открито, а и столицата ни не остава по-назад – в летните месеци филми могат да се гледат и в прохладните градски пространства на One More Кино и Grand Café.

Филми от програмата на „София Филм Фест“ може да откриете и в уютния Кинодвор на Културен център G8, който също предлага на публиката среща със стойностни творби на открито.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама