„Информационно обслужване“ отчита 915 хил. лв. печалба

17:45, 29 юли 15 25 459 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
 „Информационно обслужване“ АД отчита 2 пъти над планираната печалба за първото полугодие на 2015 г. или приходи преди данъци в размер на 915 хил. лв., съобщават от компанията.

Основният предмет на дейност на дружеството е разработка и поддръжка на информационни системи и IT услуги, както и продажба на собствени IT продукти и софтуери. Фирмата от години отчита и изборни резултати.

За първата половина на 2015 г. компанията е сключила договори с Държавна комисия по хазарта за надграждане и усъвършенстване на интегрираната информационна система на комисията, с Министерство на правосъдието – за разработка и внедряване на електронни регистри, с Агенция по вписванията - за одит на техническата и комуникационна инфраструктура и електронните регистри, с Министерство на младежта и спорта - за одит на информационната и комуникационна инфраструктура, с Министерство на труда и социалната политика за одит на информационната и комуникационна инфраструктура, както и редица договори за разработване и редизайн на интернет страници на ведомства от държавната администрация.

Оперативните резултати на „Информационно обслужване“ АД за периода 01.01 – 30.06.2015 г. показват увеличение на приходите от продажби с 2% над планираните, намаление на разходите за дейността с 5% под планираните. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама