Евгения Калканджиева журира Хелоуин в Бургас, днес избира модели (снимки)

10:16, 01 ное 15 / Любопитно 25 460 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Световно признатата българска красавица и президент на модна агенция Евгения Калканджиева този уикенд е в Бургас. Вчера синеоката хубавица журира конкурса за най-атрактивен Хелоуин костюм в бургаски мол. Самата тя се появи с черна перука и тъмни очила в унисон с дрескода на събитието.

Множество малчугани се бяха предрешили като вещици, духове, скелети, Спайдърмен и всякакви други приказни герои. Разделени на няколко възрастови групи, те се качиха на сцената и насърчавани от своите родители дефилираха с демоничните си костюми пред Калканджиева. Тя си записваше на лист своите впечатления и оцени по достойнство най-атрактивните костюми.

Днес настоящата бизнесдама влиза в обичайното си амплоа. От 15 до 18 часа тя ще подбира нови лица за модната си агенция. Кастингът ще се проведе в най-големия бургаски мол. Калканджиева търси момичета и момчета от 4 до 25-годишна възраст за участия в модни ревюта, снимки за списания, календари и каталози, музикални и рекламни видеоклипове, телевизионни и кино продукции и други.

Другите гости, които ще помагат в избора на моделите, са бургаският фотограф Красимир Марчев, кастинг мениджърът Таня Шиваринова, топмоделът Вероника Иванова и „Мис Поморие 2013“ Сребрина Костадинова.

Участието в кастинга е безплатно, а на всички кандидати ще се направят и тестови снимки от модния фотограф Ивайло Караколев.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама