Мъж и жена пострадаха при катастрофа край с. Стефан Стамболово

10:16, 01 ное 15 25 312 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Мъж и жена пострадаха при пътен инцидент в района на с. Стефан Стамболово, съобщиха от великотърновската полиция. Вчера около обяд лек автомобил "Рено Лагуна", управляван от 40-годишния М. К. от Казанлък, движещ се в посока към с. Стефан Стамболово, предприел маневра изпреварване на неустановен до момента автомобил, навлязъл в лентата за насрещно движение и се блъснал челно в движещият се в посока към гр. Велико Търново лек автомобил ,,ВАЗ", управляван от 57-годишния Й. В. от В. Търново.

В резултат на това е пострадал Й. В. с данни за лека телесна повреда, разскъсно - контузни рани в областта на главата и гърдите който след преглед в Спешна помощ – В. Търново е настанен за наблюдение във великотърновската болница, без опасност за живота и возещата се на предна седалка в реното 67-годишна жена от с. Черганово, с данни за средна телесна повреда - фрактура на ребро и на колянна става.

Настанена е за лечение във великотърновската болница. Двамата водачи са изпробвани за употреба на алкохол, пробите са отрицателни. Взети са им кръвни проби. Причините за произшествието са в процес на изясняване. По случая е образувано досъдебно производство.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама