Задържаха 43-годишен, обрал две жилище в Лясковец

10:42, 01 ное 15 25 278 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Служители на полицейското управление в Г. Оряховица установиха и задържаха автор на две взломни кражби на жилища в Лясковец, информира бюлетинът на Областната дирекция на МВР във Велико Търново.

На 30-ти октомври съдействие в полицейското управление е потърсила 75-годишна жена от В. Търново. Тя обяснила, че от наследствения й имот в Лясковец е извършена кражба на различни вещи.

По данни на тъжителката в жилището е проникнато чрез взломяване на входната врата. По случая било започнато досъдебно производство.

От проведените действия по разследването е установено, че извършител на кражбата е 43-годишния А. И. от Г. Оряховица, известен на полицията и многократно осъждан. В хода на разследването е изяснено, че той е автор и на друга кражба от жилище в Лясковец.

Откраднатите вещи А. И. предал на брат си 45-годишния Ю. И., същи известен на полицията и многократно осъждан, който ги продал. След доклад на материалите в прокуратурата двамата са привлечени като обвиняеми. Вещите, предмет на кражбите са установени и иззети. Работата по случая продължава.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама