Солидарният център във Варна затваря врати

11:49, 01 ное 15 25 334 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Солидарният център във Варна официално затваря врати в Деня на народните будители. Част от дейността на съществувалата в продължение на две години доброволна, неформална и некомерсиална организация ще бъде продължена на друго място, като по този начин се разделят двете основни направления в хоризонталната структура – наука, изкуство и благотворителност, от една страна, и синдикална дейност – от друга.

Причините за затварянето на Центъра са различни, най-вече финансови, но така или иначе уроците по различни чужди езици, заниманията по йога и приятелските разговори ще продължат. Тази вечер от 19 часа ще има прощален купон, на който са поканени всички приятели и симпатизанти на неформалното общество.

Новият адрес, на който ще се провеждат голяма част от досегашните занимания, е ул. "Бдин” 21, уточниха активисти, които от сутринта изнасят последните остатъци от обзавеждането на Солидарния център. Всеки, който пожелае, може да се възползва от възможността да си вземе книга или друг предмет за спомен до началото на прощалния купон.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама