Детелина Николова: Гласувах за по-добрия кандидат

13:05, 01 ное 15 / Политика 25 340 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
„Днес имаме свободата да избираме, но и отговорността да гласуваме. Аз ще припомня стара българска поговорка „Каквото посееш, това ще пожънеш“. Днес аз гласувах за по-добрия кандидат, посях добро семе, за да пожънем добра реколта в следващите четири години. Пожелавам го и на моите съграждани – нека да упражнят правото си на глас“ – това каза кандидатът за четвърти кметски мандат в Добрич Детелина Николова .

Тя вярва, че днес добричлии трябва да се поправят и да има по-голяма избирателна активност. „Вярвам в добричлии, още повече, че днес е знаков ден – Денят на българските будители“, каза Николова.

„Честит празник на будителите, които са сред нас и всеки ден творят в името на българската нация. Да помним, да пазим и да предаваме заветите и делата на нашите - българските възрожденци, защото техният дух трябва да надграждаме. Заедно с младите хора, които са край нас, трябва да творим, всеки ден да полагаме много усилия, за да ни има като българи“, каза още Детелина Николова. И подчерта, че трябва да помним заветите и на Левски „за чиста и свята Република“.

„И нека, на този хубав празник, да се поздравим достойно, за да я има българската нация за години напред“, допълни тя.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама