Маги Халваджиян: Заради 1 милион заблудени 8 милиона загубиха мечтите си

13:47, 01 ное 15 25 343 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Казах, че моята толерантност свърши! Търпях ви 24 години и 22 години преди това. Справих се в живота въпреки вас! Гледах ви как крадете, лъжете и манипулирате и се надявах, че някой ден съвестта ви ще проговори и ще се спрете... Уви....

Така започва статус на продуцента Магърдич Халваджиян, който е написал на стената си в социалната мрежа преди повече от година. От няколко дни статусът отново заля Фейсбук, след като беше споделен от хиляди. Мнението на телевизионера е в духа на изборната треска от последните месеци.

Ето какво написа Халваджиян през 2014 година, малко след предсрочните парламентарни избори:

Казах, че моята толерантност свърши! Търпях ви 24 години и 22 години преди това. Справих се в живота въпреки вас! Гледах ви как крадете, лъжете и манипулирате и се надявах, че някой ден съвестта ви ще проговори и ще се спрете... Уви.... Отговарям на някаква жена, която ми написа, че никой няма право да обижда електората на БСП. Така е. До днес! Заради 1 000 000 бедни, заблудени и манипулирани хора (електорат на БСП), 2 000 000 Българи живеят в чужбина и още 6 000 000 мизерстват в България! Заради 1 000 000 не мислещи и манипулирани от собствените си лидери, 8 000 000 изгубиха мечтите си, живота си, вярата си. Никой нямал право да обижда привържениците на БСП!?!?! Напротив! 8 000 000 Българи имат това право!

Хиляди са и коментарите под мнението на продуцента. Някои го поздравяват и подкрепят, други го оспорват.

„Браво Маги. Алтернативата е да се появи новият Левски и да пробуди народа. "Народе... !", написа един от коментаторите.

Друг не е толкова благосклонен към мнението на телевизионера, като му препоръчва „да си посипе главата с пепел и да прочете трудовете на Ленин“.

Много са и тези, които твърдят, че БСП не са единствените виновни, а всички партии на политическата сцена през последните години.

„Много добре знаем, че БСП отдавна не е това, което е била, и всички други партийки, организации и тем подобни се водят от хора от старото котило - затова не ми пробутвай тия сълзливи истории и фалшивите си прозрения!!! Докато не умре и последния комсомолец, пионерче и чавдарче - няма да има промяна! На това искам аз да кажа стига!!! Навсякъде по предприятията са само стари партийни лидери или бивши военни - кого заблуждаваш?!? Малко пребоядисани , но все същите отвътре!“, коментира друг потребител в социалната мрежа.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама