Масово проверяват коли с чужди номера в Карлово, Сопот и Анево

14:11, 01 ное 15 25 542 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Голяма специализирана операция по метода "Широкообхватен контрол" готвят служителите на РУ – Карлово, за проверка на автомобили с чужди регистрационни табели, съобщиха от Областната дирекция на МВР. В първите дни на новата работна седмица, 2 и 3 октомври, екипи ще патрулират из Карлово, Сопот и Анево.

На 2 ноември, понеделник, в рамките на Карлово патрулите ще са последователно в квартал "Сушица", край бензиностанция "Петрол", по бул. "Освобождение", ул. "Ген. Карцов", ул. "Теофан Райнов" и по "Генерал Заимов".

В следобедните часова на 2 ноември екипите се местят и в град Сопот, където от 15,15 до 16,15 часа ще проверяват по ул. "Иван Вазов", а от 16,15 до 17,15 часа по бул. "Трети март". След това се местят край западния край на село Анево, а във вечерните часове отново ще проверяват в Сопот – от 20 до 21 часа по ул. "Иван Вазов" и от 21 до 22 часа по бул. "Трети март", а от 23,15 часа на 2 ноември (понеделник) до 6,15 часа на 3 ноември (вторник) полицаите отново ще проверяват в Карлово.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама