Кадиев прави партия

23:59, 01 ное 15 / Политика 25 288 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Слуховете, родили се по време на предизборната кампания, явно ще се окажат верни. Бившият вече депутат от БСП и кандидат-кмет на София Георги Кадиев все пак явно ще направи партия.

"Събирам съмишленици", написа той в своя профил в социалната мрежа Facebook. "Ако сте запазили вяра в нуждата от различно управление, ако не харесвате купуването на избори, корупцията, примирението, бедността, безработицата, западналите села и градове - ПРИСЪЕДИНЕТЕ СЕ! Ще станете участник в нещо хубаво", зове той.

Така лявото пространство в България става все по-фрагментирано. Само преди по-малко от две години БСП бе единственият сериозен играч в тази част от политическата система. Днес обаче партиите на национално ниво, борещи се за левите гласове, са няколко. И твърдо отказват да застанат под крилото на Столетницата.

"Лявото понесе жесток удар днес. И по-добре да го осъзнаем. Когато ти покажат карта на България и нито един областен град не е в червено- това е разгром. Всеки ляв човек, всяко ляво движение и всяка лява партия се нуждае от спешни промени. Ако имаме останали имунни сили. Вече не съм член на партия, така че няма да им давам съвети. Нека сами взимат решенията си. Надявам се да са радикални и да режат на месо. И да са бързи", написа още Кадиев.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама