„Модерно предградие“ и „Малинова долина“ остават без вода

07:01, 02 ное 15 25 435 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата на 2 ноември, съобщиха от пресцентъра на дружеството .

На 2 ноември (понеделник), във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за изграждане на канални клонове в местност „Модерно предградие“, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на по ул. 367 от ул. 378 до ул. 357, ул. 368, ул. „Георги Живков“ При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. 367 ъгъла с ул. 368. След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.

На 2 ноември 2015 г. (понеделник), във връзка с подмяна на спирателни кранове в района между кв. „Малинова долина“ и жк. „Младост“3,  се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 21:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на кв. „Малинова долина“ – по бул. „Климент Охридски“ от №61 до №105; от №34 до ул. „Георги Кьосеиванов“, бул. „Климент Охридски“, ул. „Георги Кьосеиванов“, ул. „Инж. Стоимен Сарафов“  Поради промяна в схемата на водоснабдяване на кв. „Дървеница“ и кв. „Мусагеница“ на 30.10.2015г. се очаква повишена мътност на водата. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. „Климент Охридски“ ъгъла с ул. 3-та.

На 2 ноември (понеделник), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Александър Райчев“ ,вилна зона „Киноцентър“ , се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Проф. Александър Райчев“ от ул. 7 до №58. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Проф. Александър Райчев“ ъгъла с ул. 7.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама