Закопчаха дилъри на дрога в четири населени места в Бургаско

08:33, 02 ное 15 25 297 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Няколко младежи са били хванати с дрога в Поморие, Бургас, Слънчев бряг и Айтос, съобщиха от Областната дирекция на МВР. Четирите акции са извършени на 30 октомври.

Около 15:50 часа на 30 октомври на бургаската ул. „Петрова нива” до дом № 22 , служители от Специализираните полицейски сили спипали 24-годишния С. Ш. от Бургас, който е изхвърлил на земята пликче с метамфетамин. Младежът е задържан за срок от 24 часа.

Същият ден, около 15:20 часа, в Поморие, в района на квартал Св. Георги, на улица „Морска” зад жилищен блок № 12, полицията е задържала 25-годишния С. Щ., у когото е имало пликче, съдържащо канабис.

Около 20:30 часа в района на спирка „Палма” в Слънчев бряг пък ченгетата са задържали със заповед за срок от 24 часа 25-годишния Н. П. от Харманли. В него е бил намерен плик със зелен стрък от конопено растение.

Около 23:25 часа на 30 октомври, в района на спортната площадка, разположена между айтоските улици „Арда” и „Хаджи Димитър”, полицаите са спрели за проверка лек автомобил „Фиат Брава”, с бургаска регистрация, управляван от 19-годишния Б. С. от Айтос. В младежа ченгетата намерили и иззели плик, съдържащ 1,7 грама марихуана.

И по четирите случая са образувани бързи полицейски производства.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама