Илиана Раева: Обединението на българи и турци донесе победата на Бейсим Руфад в Исперих

10:08, 02 ное 15 / Политика 25 293 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
“В Исперих обединението между българските и турските граждани донесе победата на Бейсим Руфад”. Това заяви за “Здравей, България” лидерът на ПП “Обединена България” Илиана Раева.

Кандидатът на нейната партия постигна убедителна победа в североизточния град, изненадвайки всички и разбивайки по този начин един от бастионите на ДПС.

Раева посочи, че Руфад е бил три мандата заместник-кмет, но е бил отстранен след като е пил кафе с изключения от ДПС независим депутат Гюнай Хюсмен.

Хюсмен пък бил двигателят на успеха, защото е „харесван, уважаван и обичан от хората в Исперих”. По думите на Илиана Раева народният представител бил изгонен от ДПС, защото след като бил избран с преференция, отказал да отстъпи мястото си на друг, каквото нареждане дошло от централаната.

Раева посочи, че партията й е работила почтено, честно, прозрачно, а всички парични помощи са в рамките на закона и надлежно описани.

Попитана как "Обединена България" е попаднала в Исперих Раева обясни: "По същия начин, по който попадна в Димово, Брусарци и Петрич. С разговори, контакти, структури".

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама