Кметът на Айтос Васил Едрев: Продължаваме работата по пречиствателната станция

11:47, 02 ное 15 / Политика 25 503 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
„От тук нататък следва това, което съм оставил при излизане от кметския кабинет. Приоритетът ни е да продължим работата по пречиствателната станция. При първия етап приключихме цялата документация, която вече е внесена в Министерството на околната среда и водите. В момента имаме одобрение и трябва да преминем към втория етап, за да можем да усвоим средствата”, каза за Topnovini.bg преизбраният кмет на Айтос Васил Едрев.

Друг съществен проблем, на който трябва да се обърне внимание, според Едрев, е безработицата в района. Общината ще кандидатства по проекти, целящи да подобрят условията на живот на гражданите в Айтос.

Той сподели, че е доволен от вота и от доверието, което са му гласували хората, както и партия ГЕРБ.

„От 29 общински съветници, които трябва да има в местния парламент, ние успяхме да вкараме 9, това не е било никога. Плюс това в пет населени места в общината имаме кметове на ГЕРБ. Всичко това ме кара да съм доволен от изборния резултат и вота на хората”, заяви още кметът на Айтос.

Едрев каза също, че доверието на хората не се печели с това да им обещаеш нещо, а след това да не го изпълниш.

„Когато обещаеш нещо, а после не го свършиш, лъжеш хората. Аз не обичам да обещавам, но това, което ще се постарая да направя, е да водя политика за по-добър живот в общината”, коментира в заключение Васил Едрев.

Както вече Topnovini.bg писа, Васил Едрев отново сяда на кметския стол. След балотажа вчера той спечели 75.22 % от вота на избирателите, като по този начин надделя над опонента си от ДПС Севим Али, за когото са гласували едва 24.78 %.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама