Розалин Петков изпрати съболезнования до посланиците на Русия и Румъния

12:01, 02 ное 15 25 281 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Областният управител на Пловдив Розалин Петков изпрати съболезнователни адреси до посолството на Руската Федерация и посолството на Румъния в София.

"Позволете ми от името на Областна администрация – Пловдив, и от свое име да изкажа съболезнования на близките и роднините на загиналите в самолета на руската авиокомпания "Когалимавиа", изпълняващ полет от египетския курорт Шарм ел Шейх до Санкт Петербург. Ние всички знаем колко силна е болката от загубата на сънародници и колко трудно се преодолява. Но знаем и колко ценна е подкрепата в тежък момент! Моля да предадете на семействата на загиналите нашето искрено, човешко съчувствие и съпричастност към тяхната болка", се казва в адреса до посланика на Русия в Българи Юрий Исаков.

Вторият съболезнователен адрес е до посланика на Румъния Антон Пакурецу и е по повод на загиналите в трагичния инцидент при пожара в нощен клуб в Букурещ, при който пострадаха много млади хора. В него Розалин Петков освен изказаните съболезнования, съчувствие и съпричастност към болката на близките на загиналите, изразява и своята надежда, че всички пострадали и ранени ще се възстановят бързо, пожелавайки им скорошно оздравяване.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама