В социалната мрежа: Кмет и районни кметове благодариха на пловдивчани

12:50, 02 ное 15 25 263 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
"Благодаря за подкрепата ви", написа преизбраният кмет на Града под тепетата Иван Тотев в социалната мрежа "Фейсбук".

"Заедно ще продължим да превръщаме ‪Пловдив в един по-добър град. Прегръщам ви", обърна се към пловдивчани новият стар градоначалник, след което сподели, че... ще поспи малко след тежката битка.

Преизбраният кмет на район "Западен" Димитър Колев също използва социалната мрежа, за да благодари на гласувалите му доверие за още един мандат.

"Благодаря на всички жители на район "Западен", които ни подкрепиха! Продължаваме с огромната отговорност, която сте ни гласували, да работим за развитието на района. Благодаря ви, приятели!!!", написа той.

Към колетите му Ральо Ралев, кмет на район "Северен" за втори мандат, и Костадин Димитров, преизбран за кмет на район "Тракия", пък заваляха десетки честитки и пожелания за нови успехи.

Припомняме, че резултатът на Ральо Ралев бе най-убедителният от всички кандидати за районни кметове от ГЕРБ, той успя да събере 56,41% от гласовете на жителите на пловдивския район.

Бившият вече кмет на район "Централен" Георги Титюков, отстъпил с малко на кандидата на ГЕРБ Георги Стаменов, вече коментира, че не е срамно да изгубиш от най-голямата партия в центъра на втория по големина град. Титюков бе сред първите, честитили победата на Иван Тотев в изборната нощ. По всяка вероятност той ще успее да получи място на зам.-кмет в новия екип на кмета.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама