Иванов: Големият губещ след изборите са шуменци

13:49, 02 ное 15 / Политика 25 297 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
„В личен и партиен план приемам изборната загуба със смесени чувства. Да, аз не съм победителят в тази надпревара, макар че повиших личния си резултат с повече от 2000 гласа само за седмица”, каза в обръщението си кандидатът на БСП Иван Иванов.

По думите му, големият губещ след тези избори обаче са шуменци.

 „Отказът им да отидат до урните доведе града дотам да бъде управляван от човек, избран само с тясно партийни поддръжници на ГЕРБ.Истината е, че г-н Христов ще влезе в Общината като кмет на малцинството.Кредитът му на доверие е в рамките на скромните 15-ина хиляди гласа – твърд партиен електорат. Това са шуменци, които имат своя кмет от днес”.

Според Иванов останалите тепърва ще имат възможност да преценят дали оставането по домовете в деня на вота е било правилно решение или следващия път ще съберат смелост и решителност с гласа си да вземат съдбата си в свои ръце.

„Аз, като деен и инициативен човек, не допускам някой да решава вместо мен. И това което категорично мога да заявя, е че ще впрегна усилията си да убедя максимален брой мои съграждани, че нищо не е даденост и, че като искаме по-добър живот в по-добър устроен град, трябва да положим усилия и да поемем отговорности”, допълни Иван Иванов.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама