Марадона идва в София заради Стоичков

14:36, 02 ное 15 / Спорт 25 316 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Легендата на световния футбол Диего Армандо Марадона ще играе в юбилейния мач на Христо Стоичков, който ще се проведе на Националния стадион „Васил Левски“ догодина. Събитието ще се проведе на 20 май и е свързано с 50-годишния юбилей на Камата, който е февруари месец.

Двубоят и всички инициативи покрай него са под надслов „50 години номер 8“. Това няма да е просто приятелски мач, а нещо много повече - грандиозно шоу, което ще събере на едно място футболни легенди от световна величина. Събитие от подобен мащаб ще се проведе за първи път в България, уточняват организаторите.

Един срещу друг на Националния стадион ще се изправят най-добрите български и чужди футболни играчи, които приемат поканата на Стоичков. Те ще бъдат разпределени в два отбора – в единия ще са футболисти, предпочитащи да играят предимно с десен крак, а в другия тези, чието тайно оръжие е левият крак.

Имената на гост-звездите, които ще участват в този невероятен спектакъл, все още се пазят в тайна. Те ще бъдат обявявани последователно всяка седмица. Първият участник в шоуто, който е потвърдил участие е Диего Армандо Марадона.  

Билети за звездния футболен мач се продават в мрежата на Eventim. Цена на билетите е от 18,88 лв. до 88,88 лв.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама