Областна администрация - Русе обяви обществена поръчка за проект на Градска железница

15:37, 02 ное 15 25 370 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
На днешния 2 ноември Областна администрация - Русе обяви, че стартира обществена поръчка с предмет "Изготвяне на Прединвестиционно проучване (ПИП) за инвестиционна инициатива за обект „Подобряване на транспортната достъпност на гр.Русе чрез изграждане на градска железница, свързваща централната градска част с района на бившия Комбинат за тежко машиностроене (КТМ), Източна и Западна промишлени зони, Безмитна зона и Индустриален парк в гр.Русе, гр.Мартен и други населени места".

Прогнозната стойност на поръчката е 37 500 лв. без ДДС, а източника на финансиране е републиканският бюджет. 

Оферти за участие в процедурата могат да се подават до 16:30 ч. на 11 ноември 2015 г. на адреса на Възложителя - гр. Русе - 7000, пл. „Свобода” No 6, Информационен център в сградата на Областна администрация Русе.

Офертите ще бъдат отворени на 12 ноември 2015 г. от 10:00 ч. в зала No 613, ет. 6, пл. „Свобода” No 6, гр. Русе от комисия, назначена от Възложителя. Цялостна информация за обществената поръчка може да се намери в портала на обществените поръчки или в интернет страницата на Областна администрация Русе в профила на купувача, раздел „Публична покана”.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама