Мъж от Аврен преби жена пред детето ѝ и я изнасили

16:38, 02 ное 15 25 451 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Окръжната прокуратура във Варна внесе обвинителен акт срещу 46-годишния Петър Петров от село Аврен за отвличане, две средни телесни повреди и изнасилване. На 18 април т.г.пострадалите – 27-годишната Г. И. и майка ѝ, 53-годишната С. К., се прибирали към дома си в село Аврен. Петров наскоро се разделил с младата жена, с която живеел на семейни начала до началото на април, когато тя след серия скандали и физическо насилие се прибрала при родителите си. С тях живеел и синът ѝ от предишен брак. Двете жени забелязали, че Петров, който разговарял на улицата със свой съселянин, е в нетрезво състояние.

Майката и дъщерята се прибрали в дома си, където бил и 9-годишният син на Г. И., когато видели, че към къщата се приближава Петров. Мъжът блъснал вратата и влязъл в стаята, като крещял и обиждал двете жени, после грабнал брадва и с острата ѝ част ударил майката и дъщерята. Това му се видяло недостатъчно - взел мотика и започнал да налага по гърба младата жена, а след това се нахвърлил върху нея и започнал да я съблича пред очите на малолетния ѝ син.

Детето попитало какво ще прави с майка му. Тогава Петров взел лежащата на земята полусъблечена ранена жена и я отвел в края на селото, където я изнасилил два пъти, въпреки молбите ѝ и сериозните наранявания от брадвата по главата ѝ. След това я отнесъл на гръб в дома си, където пострадалата е открита от полицията с посечна рана, счупен череп и ребро и множество други травми, установени от назначената съдебно-медицинска експертиза. Данните от нея показват, че и майка ѝ С. К. е била тежко ранена. Тя е със счупена лъчева кост, порезна рана на ръката и главата, лезия на сухожилието.

Делото срещу 46-годишния насилник е насрочено за разглеждане във Варненския окръжен съд на 24 ноември 2015 година.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама