Новоизбраният кмет на Сливен не обяви екипа, с който ще ръководи общината

17:17, 02 ное 15 25 387 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Новоизбраният кмет на Сливен Стефан Радев обяви в деня след изборите, че процесът с избора му на екип продължава. „Има какво да се обмисли по отношение на структурата и конкретните хора. Все още не искам да цитирам, колко ще бъдат замесниците, работим по структурата”, каза Радев.

Той поясни, че се водят разговори с Реформаторския блок, които вървят конструктивно  и се надява скоро да стигнат до конкретно виждане и общо решение.

Стефан Радев благодари на сливналии за подкрепата. Той приема вота на гражданите като заявка за промяна и отговорност и очаква  Общинският съвет да е конструктивен, защото интересът на Сливен е на първо място.

Радев обяви, че все още не е получин поздравление от основния си опонент и  – досегашен кмет Кольо Милев.

Най-вероятно до две седмици новите общински съветници ще положат клетва и ще изберат председател, а първото заседание ще се ръководи по традиция от най-възрастния от тях. В настоящия мандат това е Илия Стоев.

Общинският координатор на ПП ГЕРБ-Сливен Здравко Костадинов обяви, че предложението на ГЕРБ за председател на Общинския съвет ще бъде Димитър Митев. Той от своя страна също се надява на подкрепа както от Реформаторския блок, така и от останалите си колеги в местния парламент, с изключение на БСП.

Днес ръководството на ГЕРБ Сливен уточни, че започва организация по отстраняването на плакатите на ГЕРБ от предизборната кампания. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама