Валентин Димитров: В новия кметски екип ще търся баланс между младостта и опита

18:56, 02 ное 15 25 364 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
"Благодаря на всички жители на община Генерал Тошево, които ме подкрепиха, на предизборния щаб и екипа и, най-вече, на моето семейство, което бе неотлъчно до мен през цялото време" - това каза новият кмет на Генерал Тошево Валентин Димитров. 

"Очаквах много тежка битка на балотажа, защото излязох срещу кандидата на ГЕРБ, който бе подкрепен от още трима кандидати за кмет, които на първи тур се класириха от 3-о до 5-о място. Битката беше доста оспорвана, но победата, смятам, че беше съвсем заслужена и сладка", сподели Димитров.

Първите му задачи, като кмет на общината, са да създаде работещ екип и да започне работа по подготовката на бюджета за следващата година. На капиталовата програма разчита да успее да реализира голяма част от поетите ангажимента по време на предизборната кампания. Друг негов приоритет ще е кандидатстването на Общината по европейски програми през новия програмен период.

Към момента няма яснота за новия кметски екип. Очаква се той да стане ясен в началото на следващата седмица, след като новият кмет и общински съветвици положат клетва. Валентин Димитров обаче посочи, че той е балансиран човек и ще търси баланс между младостта и ентусиазма, и зрелостта и професионализма на по-възрастните.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама