Още оставки в Община Хасково

06:47, 04 ное 15 / Политика 25 718 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
И пресаташето на Община Хасково Бояна Тодорова, която в продължение на години избираше на кои медии да дава информация и кои репортери да вика за пресконференции, е подала оставка. Според запознати това са сторили още главният счетоводител Живка Делчева, шефът на КОРЗ Милен Китин, секретарят на общината Атанас Димитров.

Както първи вчера съобщихме в хасковското кметство масово подават заявленията си за напускане. Оставки вече са подали шефката на юридическия отдел в общината Петя Бостанджиева, началникът на отдел „Общинска собственост Нуршен Малкоч, , Снежа Стойнова, директор на отдел „Архитектура” и Петя Караиванова от „Вътрешен контрол”.

Бояна Тодорова и във вторник се държа нагло по телефона, когато бе потърсена за коментар на новината. Оказа се, че тя също е поискала да напусне.

Общо над 20 служители в общинска администрация - Хасково са подали оставка.

В социалните мрежи и коментарите във форумите хората искат да знаят дали и временно изпълняващия длъжността – кмет на Хасково Недялка Станева е подала оставка, както и нейните роднини, които работят в кметството.

След балотажа изтече и мандата на замкметовете Златимир Желев и Димитър Тонев. Нели Станева продължава да изпълнява длъжността кмет до петък, когато в длъжност ще встъпи новоизбраният кмет Добри Беливанов.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама