21-годишен рецидивист от Бургас чака дата за дело в Пловдив

11:36, 04 ное 15 25 405 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
21-годишен рецидивист от Бургас се сдоби с обвинителен акт за кражба на коли, предстои Районен съд - Пловдив, да насрочи съдебно заседание по делото.От Районната прокуратура в Града под тепетата разказаха, че обвиняемият Анатолий Н. е осъждан няколко пъти. Сред съдебните му актове има влезли в сила за кражба и противозаконно отнемане на моторно превозно средство с намерението да го ползва.

Сега той е предаден на съд за това, че на 9 април 2015 година на главен път I-6 (в землището на Пирдоп, област София) противозаконно е отнел лек автомобил "Сузуки Витара" от владение на 44-годишната му собственичка. Още на същия ден обаче той изоставил автомобила отключен в района между гара Калояново и разклона за села Царимир, Пловдивска област.

Анатолий Н. е предаден на съд и за това, че на и на главен път II-64, в района между гара Калояново и разклона за село Царимир, на 9 април 2015 г. противозаконно е отнел лек автомобил "Фолксваген Пасат" от владението на 56-годишния му собственик. Апашът изоставил и този автомобил на платното на ул. "Васил Левски" в Пловдив, защото горивото свършило.

Анатолий Н. се признава за виновен, поясниха от Прокуратурата. В момента тай е с мярка "Задържане под стража" в затвора в Пловдив.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама