Задържаха под стража рецидивист, крал в бургаски хотел

12:03, 04 ное 15 25 299 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Районният съд в Бургас е уважил искането на Районната прокуратура и е взел най-тежката мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо 39-годишния Мирослав Д. Същият е привлечен като обвиняем на 2 ноември 2015 г. за кражба, извършена при условията на опасен рецидив.

На 1 ноември тази година от хотелска стая в хотел “Калифорния” в Бургас обвиняемият извършил кражба на парфюм, цигари, таблет “Samsung” със сгъваем калъф за него и механичен ръчен часовник марка “Vetta”. Стойността на всичко откраднато е 1361.40 лева, собственост на посетителка на хотела. Незабавно след извършване на кражбата рецидивистът е задържан от органите на МВР на местопрестъплението. При извършения личен обиск у него са открити вещите, които е откраднал от хотелската стая. Отнетите вещи са върнати на собственика им.

Мирослав Д. е осъждан 16 пъти за кражби, като последното си наказание е изтърпял в затвора в Бургас на 17 август тази година.

Разследването се провежда по реда на бързо производство, започнало на 1 ноември под ръководството на Районна прокуратура – Бургас.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама