"Рено" и "Форд" се подпалиха в Русе

12:21, 04 ное 15 25 566 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Два сигнала за пожари в автомобили са получили за изминалото денонощие в Регионалната дирекция "Пожарна безопасност и защита на населението" в Русе.

На 3 ноември за времето от 10:33 ч. до 11:00 ч. един екип от Първа РСПБЗН – Русе е изпратен по сигнал за пожар в лек автомобил на ул. "Ганчо Карамаждраков" в русенския квартал "Чародейка". При пристигане на екипа се установява, че е горяло таблото на лек автомобил "Рено Меган Сценик". Пожарът е загасен от собственика на автомобила.

За времето от 01:46 ч. до 02:42 ч. днес пък един екип от Втора РСПБЗН – Русе е изпратен по сигнал за пожар в лек автомобил в с. Николово. Пожарът е възникнал в автомобил "Форд Галакси". Колата е била неизправна и без акумулатор. Случаят е предаден за изясняване от разследващите във Второ РУ.

Междувременно през вчерашния ден служители от Първа РСПБЗН - Русе с два пожарни автомобила са изпратени на сигнал за запален покрив на къща на ул. "Места" в Русе. При пристигане на място е установено, че коминът не излиза над покривната конструкция и се получава задимяване в подпокривното пространство, но няма пожар. Дадена е препоръка за изграждането на комина над покривната конструкция.

Екип от РСПБЗН – Бяла пък е гасил сухи треви в гробищния парк в града. При пристигане на екипа са горели около 7 декара сухи треви. Причината за пожара е запалена и оставена на необезопасено място свещ. Запалването е локализирано и изгасено.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама