Емил Караиванов: Удовлетворен и щастлив човек съм

13:58, 04 ное 15 25 385 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
"Аз съм удовлетворен и дълбоко щастлив човек. Благодаря за цялата истинска подкрепа на асеновградчани, която ме натовари с отговорности и дълг да продължа напред и да бъда кметът за всички граждани." С тези думи преизбраният кмет на Асеновград – Емил Караиванов, се обърна към своите съграждани днес.

"Скъпи асеновградчани, приятели", пише той в своето специално обръщение и продължава: "Тези мои думи към вас са очаквани. Но ще разочаровам всеки, който прогнозира да кажа силни думи за това кой спечели и какво е победата на изборите за кмет на Асеновград. Ще кажа обикновени неща, защото искам те да стигнат до всеки от вас.

Изборите приключиха. Имаме общински съветници, кметове на населени места, имаме и избран кмет на общината. Волята на асеновградчани бе изразена, а изборният резултат посочи, че в мое лице Асеновград има следващия кмет на общината за мандат 2015-2019 година.

Нека оставим партийните анализи да се правят на друга територия. Нека позволим предизборните страсти да се изживеят кой както намери за добро. Най-важното е да осъзнаем, че вече се върнахме в делничния живот на асеновградчани.

Аз съм удовлетворен и дълбоко щастлив човек. Благодаря за цялата истинска подкрепа на асеновградчани, която ме натовари с отговорности и дълг да продължа напред. И да бъда кметът за всички граждани.

Благодаря и на онези, които имаха смелостта и своите аргументи да предпочетат конкурента ми на финала на надпреварата. Г-жа Силвия Хубенова ще продължи да бъде народен представител от Асеновград и трябва да знае, че единственото, което асеновградчани искат от нас двамата е да бъдем заедно при решаването на всички важни проблеми на общината и хората в нея", заявява Емил Караиванов.

"Бъдете здрави, не спирайте да сте активни граждани и знайте, че кметът на Асеновград е един от вас", пише за финал градоначалникът.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама