Местният парламент в Сливо поле започна работа

14:39, 04 ное 15 / Политика 25 331 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Тържественото първо заседание на новоизбраните общински съветници в Общински съвет Сливо поле се състоя днес. То бе открито от Станимир Станчев – заместник областен управител на Русе, който отправи приветствие към новоизбраните общински съветници, кмет на общината и кметове на кметства, информираха от областната администрация в Русе.

От свое и от името на областния управител на Русе Станчев е пожелал ползотворна работа през следващите 4 години и успех в защитата интересите на жителите на Община Сливо поле. В своето слово заместник областният управител е призовал за полагане на съвместни усилия за превръщане на Община Сливо поле в по-добро място за живеене.

В заключение, Станчев е информирал, че дейността по провеждане на изнесени приемни по общини ще бъде възобновена предвид положителните ефекти за местното население, за което ще разчита на пълната подкрепа на новото общинско ръководство.

Председателят на Общинска избирателна комисия - Сливо поле е представил резултатите от избора на общински съветници, кмет на община и кметове на кметства. Последвало е полагане на клетва от новоизбраните общински съветници, кмет на община и кметове на кметства.

Под звуците на химна на Република България са предадени символите на местната власт на кмета на Община Сливо поле – Валентин Атанасов. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама