Старшите на „Нефтохимик” победиха „Поморие” в зрелищно дерби

15:23, 04 ное 15 / Спорт 25 317 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
С 5:3 за „Нефтохимик” завърши срещата от VII кръг на първенството на юноши старша възраст, която се проведе на стадиона в Долно Езерово, съобщиха от пресслужбата на бургаския клуб.

Гостите от „Поморие” поведоха в първите десет минути на мача с 1:0, но няколко минути след това „шейховете“ изравниха след точен удар на Христо Янков. Тимът на „Поморие” успя отново да обърне резултата, който до почивката остана 1:2.

През втората част на мача момчетата на Тодор Койчев излязоха по-мотивирани и още в началото на полувремето Христо Янков отново изравни след перфектно центриране на Асан Смаил. В средата на полувремето „Нефтохимик“ поведе с 3:2, отново след точно попадение на Христо Янков. За 4:2 се разписа Йолиян Милков от удар с глава. 15 минути преди края на срещата Златко Ненов отбеляза за 5:2 след центриране от корнер на Йолиян Милков. След това гостите успяха да реализират още едно попадение, но нямаха шанс да обърнат резултата.

Макар че са с година-две по-малки от своите съперници, юношите на „Нефтохимик” отново показаха по-добра тактическа игра и заслужено стигнаха до победата.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама